a
Diëtistenpraktijk Marije van Dun heeft 3 locaties, waarvan 2 locaties in Rijen en 1 locatie in Dorst. Bij het maken van een afspraak kan je altijd je voorkeur van locatie opgeven.
vrijdag t/m zondag: Gesloten

Laatste nieuws

Title Image
Home  /  Patty Dekkers

Wij als team bestaan uit empathische, daadkrachtige personen die er voor je willen zijn. We zullen altijd ons best doen goed naar je te luisteren. We werken allemaal volgens hetzelfde principe, namelijk dat we alles zo laag drempelig als mogelijk willen houden voor je zodat je jezelf snel veilig kunt voelen. Jij als persoon staat voorop.

Ik ben Patty Dekkers, ik ben 21 jaar en woonachtig in Dongen. Ik houd van genieten, dit kan ik goed alleen, maar nog liever samen met mijn vriend, vriendinnen of familie. Geluksmomenten kunnen voor mij heel klein zijn, ik houd ervan om lekker te wandelen met mijn hond Mickey en dan te genieten van de mooie natuur en de frisse buitenlucht. Ook ben ik me meer gaan bezig houden met lezen en het luisteren van podcasts. Verder vind ik het leuk om lekker weg te gaan, dit kan een weekendje zijn, maar ook een uitje naar de bioscoop of een goed restaurant.

Mijn passie is echt wel sporten. Ik heb het altijd al veel gedaan. Vanaf kleins af aan heb ik meerdere sporten beoefend, zoals paardrijden, dansen, voetballen en kickboksen. Momenteel ben ik 3 tot 4 keer per week in de sportschool te vinden en heb ik 1 avond kickbokstraining. Ik haal uit het sporten veel voldoening en zelfvertrouwen en dit heeft mij ook echt al verder geholpen daar naar toe waar ik wil zijn en is voor mij heel belangrijk 🙂
Maar minstens net zo belangrijk bij het sporten is natuurlijk voeding! Die reden heeft mij ook er ook toe aangezet om in 2021 te beginnen aan de studie voeding en diëtetiek aan de Han in Nijmegen. Ik studeer daar momenteel nog, maar wil ontzettend graag al het werkveld in en zo ben ik dan ook terecht gekomen bij de diëtistenpraktijk van Marije. Dit heeft er toe geleid dat ik vanaf 2023 een paar uurtjes in de week wat achtergrond taken van Marije over neem.

In de toekomst, tijdens mijn stage in het schooljaar 2024/2025 zullen jullie mij meer naar de voorgrond zien treden. Ik help andere mensen namelijk erg graag. Wanneer ik anderen dat stukje geluk en vrijheid kan geven door ze te begeleiden, haal ik daar enorm veel voldoening uit. Ik ben heel behulpzaam en meelevend. Verder kan ik nogal perfectionistisch zijn en daarnaast ook enorm leergierig. Ik hoop dan ook nog enorm veel te leren in het werkveld.