a
Diëtistenpraktijk Marije van Dun heeft 3 locaties, waarvan 2 locaties in Rijen en 1 locatie in Dorst. Bij het maken van een afspraak kan je altijd je voorkeur van locatie opgeven.
zaterdag en zondag: Gesloten

Laatste nieuws

Title Image

Marije van Dun

Home  /  Marije van Dun
a
Marije van Dun
06 - 482 530 05
Book appointment
We are here for you

Book appointment

Mijn naam is Marije van Dun, ik ben getrouwd & moeder van 3 kinderen.<br><br> In 1993 ben ik afgestudeerd aan de ALO in Tilburg. Ik ben 15 jaar als gymdocent actief geweest en ben al heel mijn leven bezig met beweging, sport en gezondheid. Zo ben ik op jonge leeftijd begonnen met wedstrijd turnen en vanuit daar altijd in beweging gebleven en verder gegaan met o.a. hardlopen, hiken, skiën, snowboarden, veldrijden, wielrennen, zwemmen, triatlons, gravelen en voor de super ontspanning nu ook bikepacken. Ik heb altijd al de drang gevoeld om iets voor mezelf te beginnen en heb dat kunnen vinden in de combinatie sport (beweging) en voeding. Beide kunnen namelijk niet zonder elkaar. Hoe mooi is het dan om je eigen praktijk te kunnen beginnen en van je passies je beroep te kunnen maken. Vanuit dat oogpunt ben ik mijn eigen diëtistenpraktijk gestart en beoefen ik mijn beroep als diëtist sinds 2010 uit. Het mooie vind ik van mijn werk dat ik een heel breed scala aan mensen mijn praktijk binnen krijg. Zo komen er mensen met een medisch verhaal binnen. Mensen die aan hun gezondheid willen werken zodat ze niet in een medisch verhaal terecht komen en preventief te werk gaan. En zo ook mensen die hun voeding willen "fine tunen" om bijvoorbeeld alles uit zichzelf te kunnen halen om een sportief doel te kunnen bereiken. Iedereen is welkom en kan met zijn eigen startpunt en hulpvraag binnen komen. Mijn uitdaging zit hem in de begeleiding daarvan en het goed aansluiten bij de persoon zelf, zodat diegene de hulp krijgt die ervoor nodig is om iemand zijn doel te kunnen laten bereiken.

Work Days

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.