a
Diëtistenpraktijk Marije van Dun heeft 3 locaties, waarvan 2 locaties in Rijen en 1 locatie in Dorst. Bij het maken van een afspraak kan je altijd je voorkeur van locatie opgeven.
vrijdag t/m zondag: Gesloten

Laatste nieuws

Title Image
Home  /  Diëtist & medisch Handelen

Diëtist & medisch Handelen

De diëtist heeft een beschermde titel, omdat je daar een 4 jarige opleiding “Voeding en Diëtetiek” moet hebben gevolgd en is daardoor de specialist op het gebied van voeding. Wij zijn bevoegd mensen met een medisch verhaal te behandelen op het gebied van voeding (dit onderscheid ons van voedingsconsulenten, leefstijl coachen, personal trainers, etc.).

Bij medische klachten kun je denken aan: oncologische aandoeningen, hart en bloedvaten, een hoge bloeddruk, hoog cholesterol, diabetes mellitus, voedselintoleranties, gewichtsproblematiek (onbedoeld gewichtsverlies, ondervoeding, ondergewicht, overgewicht, obesitas, etc.), maag-darmklachten, slik- en kauwproblemen, COPD, etc.

In deze praktijk zijn wij ook allemaal geregistreerd in het Kwaliteitsregister paramedici, waar wij elke 5 jaar opnieuw aan bepaalde kwaliteitsnormen moeten voldoen. Om dit te waarborgen zijn we verplicht ons bij- en na te scholen, waardoor we altijd op de hoogte zijn van de laatste wetenschappelijke inzichten.

De diëtist is gebonden aan een medisch beroepsgeheim en de wettelijke voorschriften omtrent persoonsregistratie en privacy. Uw gegevens zullen altijd vertrouwelijk worden behandeld.