a
Diëtistenpraktijk Marije van Dun heeft 3 locaties, waarvan 2 locaties in Rijen en 1 locatie in Dorst. Bij het maken van een afspraak kan je altijd je voorkeur van locatie opgeven.
vrijdag t/m zondag: Gesloten

Laatste nieuws

Title Image
Home  /  Samenwerking

Samenwerking

Diëtistenpraktijk Marije van Dun & huisartsen

heeft korte lijntjes met alle huisartsen uit de omgeving denk aan De Hoed, De Plantaan huisartsenpraktijk, Dr.Winkel & Dr.Wauters, Dr. van Beijsterveldt, vliegbasis Gilze Rijen, etc. Daarbij hebben we met grote regelmaat contact met de poh’s en assistenten van desbetreffende praktijk. Op maandag draaien we ook spreekuur op de praktijk van de Hoed in Rijen.

Ook draaien we multidisciplinaire projecten zoals :

* Het cool+ programma georganiseerd vanuit de Gemeente voor volwassenen

* Fitscool een afvalprogramma voor kinderen waarbij het kind samen met de ouders intensief worden betrokken en begeleidt door o.a. wij als diëtist, kinderfysiotherapeut Mariastraat. het consultatiebureau.

* Samen spreekuur met Dyanne Verpaalen van MINDSET en kan je ons tegelijk op spreekuur aanvragen.

* Begeleiding van sporters naar een hardloopevent samen met Bram van Osch van Bram’s bootcamp en Dyanne Verpaalen van praktijk Mindset.

* Covid begeleiding & herstel met fysiotherapeut Marloes Brouwers van Jongh & van Osta, ergo therapeut Judith Hamers van ergotherapie Hamers

* Chronische pijnbehandeling met La Flamme in Bavel

Ons netwerk van samenwerkingspartners is groot, waardoor we wanneer nodig snel een multidisciplinair aanpak kunnen aanbieden.