a
Diëtistenpraktijk Marije van Dun heeft 3 locaties, waarvan 2 locaties in Rijen en 1 locatie in Dorst. Bij het maken van een afspraak kan je altijd je voorkeur van locatie opgeven.
vrijdag t/m zondag: Gesloten

Laatste nieuws

Title Image
Home  /  Missie & Visie

Missie & Visie

Missie: Een veilige sfeer bieden om je daar naar toe te kunnen helpen waar je naar toe wil.

 

Bij ons heerst er in de praktijk een informele sfeer waar wij als team in hecht teamverband samenwerken en er graag voor je willen zijn. Jij staat bij ons als persoon centraal en we zullen altijd ons best doen alles zo laagdrempelig als mogelijk voor je te houden, zodat je goed je verhaal kwijt kan.

Visie: Voeding & gezonde leefstijl zien we als het nieuwe medicijn.

 

Het liefste gaan we preventief aan de slag met je, zodat medicatie niet ter sprake hoeft te komen. Vaak kan je met aanpassingen in je voeding en in je leefstijl je gezondheid enorm verbeteren en het risico op ziekte verkleinen. Speelt er al wel een medisch verhaal bij je (met of zonder medicatie), dan kunnen we door middel van deze aanpassingen vaak ook je klachten laten afnemen en afhankelijk van de klacht/ziektebeeld zelfs helemaal laten verdwijnen. Het zou dan zomaar kunnen zijn dat jouw medicatie (mocht je deze slikken) kan afnemen of zelfs niet meer nodig is.

Tijdens dit proces van gedragsverandering en nieuwe gewoontes aanleren zien wij diëtisten onszelf als coach en weten meerdere wegen te bewandelen, zodat we goed bij jou als persoon aan kunnen sluiten bij je wensen en doel(en) die je wil gaan bereiken. Daarnaast werken we veel multidisciplinair en hebben een goed netwerk van bekwame zorgverleners achter de hand, zijn de lijntjes kort, waardoor een goede voortgang gewaarborgd kan blijven.