a
Diëtistenpraktijk Marije van Dun heeft 3 locaties, waarvan 2 locaties in Rijen en 1 locatie in Dorst. Bij het maken van een afspraak kan je altijd je voorkeur van locatie opgeven.
vrijdag t/m zondag: Gesloten

Laatste nieuws

Title Image
Home  /  Antoinette Nijhoffstraat 15 Rijen

Antoinette Nijhoffstraat 15, Rijen

Diëtistenpraktijk Marije van Dun draait op maandag ook spreekuren op locatie Antoinette Nijhoffstraat 15 bij de Huisartsenpraktijk Anne Frankplein. Dit is hun tweede locatie op slechts 200m verwijderd van de hoofdlocatie aan het Anne Frankplein nummer 2 (klik hieronder op de afbeelding van de plattegrond).
Dit is een hele fijne locatie ingericht met frisse lichte kleuren, allemaal aarde tinten, waardoor alles heel erg rustig oogt.
Het fijne van deze locatie is dat we de lijntjes extra goed kort kunnen houden, tussen ons als diëtist en de huisartsen/ praktijkondersteuners wat heel fijn kan werken voor alle partijen. Ook kan het zo zijn, wanneer gewenst, dat er gezamenlijke gesprek plaats vindt met 1 van ons en een poh.

Bij binnenkomst kan je gelijk links plaatsnemen in de wachtkamer en word je vanzelf door 1 van ons uit de wachtkamer gehaald.
Omdat we meerdere locaties hebben, waarvan nog 1 in Rijen en ook 1 in Dorst, kan je als je een afspraak maakt bij ons ook altijd je voorkeur van je locatie opgeven.

Wie weet tot ziens op locatie A. Nijhoffstraat 15.