a
Diëtistenpraktijk Marije van Dun heeft 3 locaties, waarvan 2 locaties in Rijen en 1 locatie in Dorst. Bij het maken van een afspraak kan je altijd je voorkeur van locatie opgeven.
vrijdag t/m zondag: Gesloten

Laatste nieuws

Title Image
Home  /  Esmee Tans

Wij als team bestaan uit empathische, daadkrachtige personen die er voor je willen zijn. We zullen altijd ons best doen goed naar je te luisteren. We werken allemaal volgens hetzelfde principe, namelijk dat we alles zo laag drempelig als mogelijk willen houden voor je zodat je jezelf snel veilig kunt voelen. Jij als persoon staat voorop.

Diëtist

Leuk dat je meer over me wilt weten! Ik ben Esmee Tans en werkzaam als diëtist bij Diëtistenpraktijk Marije van Dun sinds 2016. Ik haal er veel plezier en voldoening uit om jou te helpen bij het bereiken van jouw doelstellingen. Binnen mijn werk staat luisteren, coachen, stimuleren & samen een actieplan bedenken centraal. Hierbij werk ik samen met andere zorgverleners zoals huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten & collega diëtisten.

Loopbaan

Tijdens mijn laatste jaar van de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de HAN in Nijmegen ben ik als stagiaire gaan meedraaien en daarna ben ik eigenlijk nooit meer weggegaan. Voor die tijd heb ik nog een jaar gewerkt als voedingsassistente in het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. Tijdens mijn opleiding heb ik de minor kind & omgeving gevolgd, Ik heb dan ook zeker affiniteit met het werken met kinderen. Ik draai al jaren mee als diëtist bij een sportprogramma voor kinderen. Maar ik werk ook zeker graag met volwassen en heb in de afgelopen jaren veel extra kennis en ervaring opgedaan met welvaartsziekten, maag&darmproblemen, ondervoeding, onbedoeld gewichtsverlies, COPD, lactose intolerantie, vormen van kanker & nog veel meer. Eigenlijk is geen uitdaging te groot voor mij!

Privé

Samen met mijn vriend Roel & dochtertje Vajèn woon ik sinds 2018 in Den Bosch. Ik sta positief in het leven, ik ben een echte optimist. Ik hou van vrolijkheid, gezelligheid, leuke dingen ondernemen met vrienden, shoppen, actief bezig zijn, koken, bakken & kokkerellen.